Verzending

Wij versturen uw bestelling d.m.v. TNT Post.

Briefpost: uw bestelling zal per brievenpakketpost verstuurd worden. Bij deze verzendmethode is tevens track & trace beschikbaar. De kosten die hieraan gekoppeld zijn bedragen € 4,00.

Pakketpost: 
    Binnen Nederland: uw bestelling zal per pakketpost verstuurd worden. Voordeel van deze verzendmethode is dat er track & trace beschikbaar is zodat u precies kunt zien waar uw bestelling zich bevind en wanneer deze afgeleverd zal worden. De kosten die hieraan gekoppeld zijn € 7,50. Indien uw bestelling meer bedraagt dan € 50,- zullen wij de verzendkosten betalen! M.a.w. wij versturen uw bestelling GRATIS!

    Binnen Belgie: uw bestelling zal per pakketpost verstuurd worden. Voordeel van deze verzendmethode is dat er track & trace beschikbaar is zodat u precies kunt zien waar uw bestelling zich bevind en wanneer deze afgeleverd zal worden. De kosten die hieraan gekoppeld zijn € 10,-.  Indien uw bestelling meer bedraagt dan € 50,- zullen wij de verzendkosten betalen! M.a.w. wij versturen uw bestelling GRATIS!


Als u kiest voor briefpost (kosten 3.50 euro) is het risico van verzenden voor u zelf. De bestelling wordt als een brief verzonden zonder track en trace. U hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen mits deze door de bievenbus past.

Wanneer er gekozen wordt voor pakketverzending (kosten 7.50 euro) nemen wij het risico van verzenden op ons. 

Als u kiest voor pakketverzending dan wordt de bestelling bij u thuis aangeboden. Mocht de verzending zoek raken kunnen wij nagaan via track en trace of u het pakket ontvangen heeft.